Besviken

Det här inlägget skrev jag i måndags, men allt bara jäklas så jag har inte lyckats fått in det förrän i kväll.


Det var ett tag sen jag skrev nu, så jag ska försöka komma ihåg vad som hänt. Jag kan ju börja med att berätta att jag har började ta mitt dykcert förra fredagen. Peter hade sin lediga dag då så då åkte vi till poolen och gjorde poolövningarna. Vi gjorde det när han var ledig så jag fick vara ensam med Peter eftersom jag är livrädd för vatten. Vill inte känna press från andra. När vi hade kommit i poolen och börjat med övningarna så var det faktiskt inte så farligt. Jag klarade de flesta övningar utan problem. Vi hade iofs några små fighter men jag var nöjd.

På kvällen kom Vicki och Denise som vanligt, så vi åt middag på Mojito och sen gick vi ut på den vanliga svängen.

På lördan låg vi på stranden på Louisiane hela dagen. Såå härligt! Jag tror vi var på stranden till halv sex på eftermiddagen. Då gick vi till dykshoppen och lånade Sandis moppe för en shoppingrunda. Det var den värsta moppetur jag har varit på. Tre stycken på en moppe och föraren har aldrig kört med växlar förr. Jag har aldrig hållt i mig så hårt i hela mitt liv! Och inte nog med det så fick vi soppatorsk också. Som tur är så säljer de bensin lite överallt här så vi behövde inte gå så långt för att tanka. Senare på kvällen så gick vi och åt middag på en nyöppnad restaurag. Bra faktiskt. Sen gick vi på Guava och sen Sailing club där det var full moon party på stranden. De spelade mest bara house vilket jag inte är nåt fan av, men det var mycket folk där så det var kul.

På söndan kom den vietnamesiska tjejen hit som ville prata engelska. Tao heter hon förresten. Hon var här en timme ungefär och det gick väl ganska bra. Vi hade lite svårt att förstå varann, men det är ju därför hon är här.

På måndagkväll bjöd Peter mig på trerätters middag på Sailing club för att jag var så duktig i poolen :) Det var mysigt, men jag tror aldrig jag har varit så mätt i hela mitt liv!

På tisdagen gick vi på Guava och åt middag för att säga hej då till Kris som skulle åka hem till England. Han ska iofs bara vara borta i två veckor. Jag hade tänkt att gå hem tidigt, men jag träffade två engelska tjejer som hade varit och dykt med pojkarna, så jag följde med dem på Sailing club.

På torsdagkväll gick jag och Peter på Buffalo steakhouse och åt en mysig middag och drack lite vin. Det var meningen att vi skulle gå hem och ta det lugnt så vi skulle orka upp på fredagen när Peter skulle vara ledig, men då träffade vi Donna på vägen hem och ville att vi skulle komma på Guava eftersom hon skulle åka på fredagen.Peter stannade hemma men jag gick dit. Vid elva gick vi på nåt vietnamesställe. Tråkigaste ställe jag varit på. Musiken var så hög och det var så mörkt så man knappt såg varann. Det kanske är jag som börjar bli gammal:) Det stängde iaf kl 24.00 så då åkte jag hem medan de andra åkte till Sailing Club.

På fredagen åkte jag och Peter på Sailing club för att äta frukost. Peter har sin favoritfrukost där. Det är sån där med ägg, bacon, bönor, ja, sånna där nyttiga saker ni vet:) Jag beställde iaf omelett. När de hade serverat drickat kom de med den glada nyheten att de bara hade två ägg så det var bara jag som kunde få, så de undrade om Peter kunde beställa nåt annat. Peter höll på att bli galen, haha, ni skulle ha sett han. Men jag förstår han, vilken restaurang kan ha slut på ägg kl 10 på morgonen! Jag fick iaf försöka förklara för dem att vi ville avbeställa alltihop även drickat som vi redan fått. Det var inte lätt men det gick. Sen åkte vi till Louisiane och åt där istället. Efter frukosten skjutsade Peter hem mig sen åkte han och köpte en ny kamera. När han kom tillbaka tog vi en tripp med moppen och tog lite bilder.

På kvällen kom Vicki och Denise till stan så vi gick ut som vanligt. Donna hade såklart ångrat sig och stannade en extra dag:) Vicki och Denise blev bjuden av sin chef att bo två nätter på Ana Mandara, ett lyx hotell där Peter jobbar ibland. De fick all mat och dricka gratis och de fick bo i en strand villa med stor veranda och jacuzzi. Jag var där hela lördagen och låg på stranden och snyltade lunch, middag och lite smått och gott där emellan:)

I dag då var det planerat att jag skulle ut och dyka i havet. Jag åkte med på båten och var inte så värst nervös, bara lite pirrig. Men när jag kom i vattnet och skulle ner så fick jag panik och for upp igen. Så det blev inget. Jag är så besviken på mig själv och var helt förkrossad när jag kom hem. Jag trodde verkligen att jag skulle klara det, gaah!. Nu ska jag fundera ett tag om jag vill försöka igen eller om jag ska inse att det inte är en sport för mig. Vi får se.

Det är vad jag kan komma ihåg av den här veckan. Det här är sista veckan i skolan så det är riktigt skönt, jag ska iofs läsa sommarkurser, men jag ska tillbringa lite tid på stranden innan jag börjar med dem. Hörde att ni har fått riktig sommar hemma nu. Härligt!

Kram Caroline


RSS 2.0